lørdag 23. august 2008

Ferien er over for i år

Ja da er det snart hverdag igjen.
Årets ferie har gått med til oppussing, oppussing, og atter oppussing, innflytting og mer oppussing. Ei uke i danmart var deilig. Bort fra alt som heter rot og kaos. Kun kaoset i hodet som fulgte med.

Vi storkoste oss i danmark, var i lekeland et par dager så markus virkelig fikk kost seg og brent unna litt krutt, sindre fikk også leke litt på matta, og han var såre fornøyd! To utmattede gutter som sovnet i løpet av den korte turen hjem til feriehuset vi leide.

Var en da gi dyreparken, det var virkelig moro, Ålborg Zoo var et flott sted for liten og stor, fint vær hadde vi også. ;) Ikke dårlig, uten vind faktisk!

Båtturene opp og ned gikk over all forventning, gutta koste seg masse. Vi hadde lugar begge veiene, best det for da har vi vårt eget liksom. Godt å komme seg unna og slappe av og sove litt.

Bilen min var stappfull, men utrolig nok fikk vi plass til alt vi trengte ei uke. Så audien går nok noen år til ja ;)

Siste uka har vi pusset opp, jeg har vært på nm treff i oslo med Sindre sine venner og mødrene. Kjempekoselig treff!

Ellers er det stille og rolig her nu, vi har spist reker oig hvitvin., Deilig med en avslappende kveld.

i dag har vi fått inn kjøkkendør og listet rundt den. Ble superfint! Marius og pappa er så flinke. Nå gjenstår å få strøm på kokeøya, litt strøm i kjelleren, samt en del småplukk. Men det kommer seg stadig!

Skal sette inn litt bilder fra hist og her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar