søndag 13. april 2008

Tidelibom

Ja det har da snødd igjen... i går lavet det ned så vår trilletur med gutta våre måtte utsettes..
Men vi besøkte oldemor med bil vi da! :-) Kjempekoselig!

Markus måtte være hjemme fra barnehagen på fredag for han hadde fått spysjuken med feber stakkars., Skikkelig pjusk gutt vi hadde her. Satt/lå i sofaen hele tiden, så på tv, leste bøker og koste.. Skikkelig uvant for oss som er vant til en urokråke som aldri sitter stille.

Fikk paracet når feberen nærmet seg 40 og da kviknet han skikkelig til.. Men så slapp for han ville ikke spise. Litt is var vel det eneste bortsett fra saft.
Men nå er formen bedre heldigvis ! Matlysten er ikke helt tilstedet men det kommer seg det!

Sindre er snill og god, i går spiste jeg taco og prøvde meg med løk og det har gått fint! Magen hans ser ikke ut til å reagere på løk!! Heldigvis!

Sitter å ser på nett (bombe) og leser om tøybleier (ja vi har begynt!!), søskenvogn (mangler foreløpig) og biler. Trenger nok større bil snart ja.. Må nok innse at Audien min er for snau til en familie på 4 med behov for to vogner på tur.. Desverre..

Markus har fått "cars" matboks til å ha i barnehagen, gjett om den var grom! Han elsker biler og vromvrom sier han hele tiden! og vov vov... Så god gutt! Blitt så flink til å kommunisere, det er skikkelig stas!

Sindre tok nye bilirubinprøver på torsdag og verdiene har sunket til 211!!! Så da er det heldigvis snart slutt på alle tester. Stakkars liten, blitt tatt så mange blodprøver av. hælen er skikkelig "hullete".. :-( Men det er heldigvis langt unna forferdelige påskeaften.. Da vi skulle ta prøver og endte opp med innleggelse og krisestemning.. Verdiene var på 410 og grensene for blodutskiftning var 400.. Etter avtale med barnelegen på lillehammer så skulle de prøve dobbelt lys med folie i 7 timer, deretter enkelt lys og nye prøver. Så hele påskeaften og natt til søndagen lå sindre i lysbehandling.. Det var et hardt døgn for oss. Heldigvis gikk det bra! Men det var tøft når det sto på.
Jeg var livredd for at det skulle skje noe galt og fikk dårlig svar av barnepleierne synes vi.. Vi ville jo vite hva dette innebar men fikk kun et a4 ark med foreldrevennlig info av de på sykehuset... Leste alt som var om dette hjemme her og på nett så vi har lært masse..
Siden har vi vært på sykehuset for nye prøver annenhver dag i starten, så to tre dager i uke så bare en i uka denne uka.. Og det har hjulpet!
Vi har hatt kontakt med en veldig hyggelig og flink barnelege på Sykehus Innlandet Gjøvik. Han var virkelig flink! Og barnepleier Mette på sykehuset på gjovik er vidunderlig flink! for et godt menneske!!
Men vi er da heldigvis kommet oss gjennom det uten noe mèn.

Vi stortrives som en familie på 4! Koser oss masse, ja det er litt å organisere men så kos da!!
Markus trives som storebror og alt er gromt!

I går hadde vi besøk av Lise og Olav og vi hadde en koselig kveld med taco, farmenfinale og skravling! Markus satt sammen med oss og spiste taco og koste seg med å grise.. Kjempestas.. hehe.

I dag er det avslapping, Marius har vakt så da får vi holde oss hjemme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar